Jemné struhadlo Nicolas Vahé (30,5 cm)
Jemné struhadlo od michelinského kuchaře Nicolase Vahé má v kuchyni všestranné využití a nemělo by tam chybět. Je vhodné na sýr, česnek, cibuli, muškátový oříšek či citrusovou kůru.
Rozměr: 30,5 cm
Kategorie: | Krájení a strouhání |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.35 kg |
Jemné struhadlo
Nicolas Vahé
Jemné struhadlo od michelinského kuchaře Nicolase Vahé je perfektním všestranným nástrojem, když chcete jídlo dochutit sýrem, citrusovou kůrou, česnekem, cibulí, nebo muškátovým oříškem. Jednoduše se vám hodí vždy, když potřebujete cokoliv extra jemně nastrouhat.
Rukojeť struhadla je vyrobena z nádherného bukového dřeva, což zajišťuje, že se s výrobkem příjemně pracuje. Samotné struhadlo je vyrobeno z nerezové oceli, která zaručuje dlouhou životnost. Struhadlo je opatřeno i s ochrannou plastovou krytkou.
Dodává se v látkovém pytlíku s nápisem a hodí se jako skvělý dárek pro vaše nejbližší. Vzpomenou si na vás při každém jeho použití!
Nerezové jemné struhadlo má tyto parametry:
Materiál: nerez (hlavní část), bukové dřevo (rukojeť)
Ochranná krytka: silikon (ochranná krytka)
Rozměr: 30,5 cm
Hmotnost: 350 g
Nicolas Vahé
Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a jako chocolatier pod vedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět moderní dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech.
RADY A TIPY
- Nenechávejte zbytky potravin na struhadle a hned po použití ho opláchněte
- Není vhodné do myčky na nádobí (kvůli dřevěné rukojeti)
- Nevhodné do pečicí trouby nebo mikrovlnné trouby
inspirace na recepty
#Chřest, vejce a holandská omáčka
POŠÍROVANÉ VEJCE S HOLANDSKOU OMÁČKOU A BÍLÝM CHŘESTEM můžete připravit jako vydatnou snídani, skvělý oběd, ale i jako překvapení na večeři. Recept jsem schválně rozdělila na jednotlivé komponenty, abyste si je mohli připravit i samostatně a využít je pro další recepty.
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.