Zdobící sáček Superflex pro opakované použití (více rozměrů)
Praktický cukrářský sáček pro opakované použití SuperFlex od značky Martellato je vyroben z inovativního materiálu, který se vyznačuje vysokou odolností a flexibilitou. Je vhodný pro zdobení krémem, šlehačkou či jinou hmotou nebo náplní. Sáček má již ustřihnutý konec na koncovku (zdobící špičku) a nechybí mu ani háček na pověšení.
Na výběr z více velikostí.
Kategorie: | Kuchyňské pomůcky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Zdobící sáček pro opakované použití
Martellato
Praktický zdobící sáček pro opakované použití od značky Martellato, italského výrobce profesionálních cukrářských pomůcek, je ideální pro zdobení krémem, šlehačkou či jinou hmotou nebo náplní. Sáček má již ustřihnutý konec na koncovku (zdobící špičku) a nechybí mu ani háček na pověšení.
Trezírovací sáček je vyroben z inovativního silikonového materiálu SPR034/C, který splňuje přísné hygienické požadavky a je vhodný pro styk s potravinami. Má vysokou odolnost, pružnost (flexibilitu), je na dotek měkký a díky důmyslně promyšleným spojům nepropouští. Je vhodný pro jakékoliv náplně. I po mnohočetném používání zůstává příjemně elastický a příjemný na omak.
Cukrářský sáček na opakované použití s označením Superflex má hladký vnitřní povrch pro pohodlné naplnění a uvolňování náplně (krému), a drsnější povrch na vnější straně zaručuje pevné a bezpečné uchopení.
Sáček po použití stačí ručně umýt v teplé vodě s kapkou saponátu a nechat uschnout pověšením za háček. Tím bude sáček připravený na další použití.
Maximální teplota náplně pro práci s tímto sáčkem je 85 °C.
V nabídce mého obchodu najdete i jednorázové cukrářské sáčky.
trezírování
Trezírování je cukrářská technika zdobení krémem za použití sáčku a zdobící špičky. Sáček po naplnění krémem poskytne možnost detailnější práce s krémem. Pro tento účel je dobré mít po ruce univerzální a více použitelný sáček. Ušetří i peníze za jednorázové trezírovací sáčky.
Na výběr z více rozměrů
Trezírovací sáček Superflex od Martellato je na výběr z těchto rozměrů:
- S - délka 34 cm
- M - délka 45 cm
- L - délka 50 cm
RADY A TIPY
- Zdobicí sáček po použití stačí umýt teplou vodou s kapkou saponátu a nechat uschnout pověšením za háček
- Cukrářský sáček vložte do vyšší nádoby (já používám vysokou odměrku) a jeho hodní část založte o okraj nádoby. Tím si připravíte stabilní pozici sáčku a využijete ji i během zdobení na odložení sáčku s krémem.
- Sáček pomocí cukrářské stěrky naplňte krémem.
- Těsně před zdobením jemným zatlačením posuňte krém na konec cukrářského sáčku a zdobení si vyzkoušejte na pracovní desce.
- Aby vám krém během zdobení nevytékal zezhora, doporučuji sáček uzavřít gumičkou.
- Nespotřebovaný krém skladute v sáčku ve vysoké nádobe v lednici.
inspirace na recepty
čokoládovo-karamelový tart
Základní vrstvu tartu tvoří křehké těsto pâte sablée a vrstvy krému. Aby vypadal k světu, krém se dá nazdobit pomocí cukrářského sáčku a zdobící špičky s hladkým otvorem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská značka Martellato nachází svůj původ v tradici a vášni pro řemeslnou dokonalost, z intuice svého zakladatele, který od 80. let 20. století hledal řešení pro potřeby profesionálních cukrářů. Od té doby se pod touto značkou navrhuje, vyrábí a distribuuje široký sortiment vyhovující potřebám profesionálů po celém světě v oblasti pečiva, zmrzliny a ve všeobecnosti celému sektoru HoReCa. Produkty nesou označení Made in Italy a jsou tedy vyrobeny v Itálii. Pyšní se trvanlivou a certifikovanou kvalitou, která splňuje požadavky na účinnost a bezpečnost.