Schneider Plochý cukrářský štětec (mašlovačka)

Profesionální plochý cukrářský štětec od německé značky Schneider je praktická pomůcka na potírání, mřížkování, glazování a neměl by chybět ve vaší kuchařské výbavě. Je vyroben z odolného materiálu.

Rozměr:  21 x 3 cm.

Skladem
Značka: Schneider
195 Kč / ks
Kategorie: Kuchyňské pomůcky
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.04 kg
schneider stetec
Novinka

Schneider plochý cukrářský štětec mašlovačka

Plochý cukrářský štětec (mašlovačka)

Schneider

Praktický plochý cukrářský štětec od německé značky Schneider je určen zejména na potírání tukem, rozšlehaným vajíčkem nebo glazurou. Je to praktická univerzální kuchyňská pomůcka, která by neměla chybět v žádné domácnosti nebo profesionálním gastro provozu.

Štětec je navržen pro každodenní použití a je vyroben se silnou polypropylenovou rukojetí odolnou vůči teplu. Šířka hlavy štětce je 30 mm a je vyrobena ze směsi syntetických a přírodních štětin. Díky ploše štětce je skvělý pro menší a detajlnější práce, jako je mřížkování, pomazání a glazování. Štětiny jsou měkké a pružné, což zajišťuje, že se kartáček nasákne tekutinou a dostane ju do míst, kam potřebujete.

Polypropylenová rukojeť je pevná a odolná. Na jejím konci je praktický otvor na pověšení.

Parametry mašlovačky:

  • materiál: přírodní a syntetické štětiny, kovová hlavice a plastová polypropylenová rukojeť
  • barva: béžová
  • rozměr: 21 x 3 x 0,3 cm
  • Hmotnost: 40 g

Po použití lze umýt v myčce na nádobí.

Schneider plochý cukrářský štětec mašlovačka

  • Silná, žáruvzdorná polypropylenová rukojeť
  • Rukojeť obsahuje otvor pro zavěšení - rychlý a snadný přístup
  • Měkké, flexibilní štětiny - snadnější nanášení tekutin na jídlo bez nepořádku
  • Štětiny vyrobené ze směsi syntetických a přírodních v poměru 70/30

Schneider plochý cukrářský štětec mašlovačka

RADY A TIPY

  • před prvním použitím omyjte a osušte
  • lze mýt v myčce na nádobí

Šťavnaté kuře

inspirace na recepty

#šťavnaté kuře

ŠŤAVNATÉ KUŘE se vám odvděčí za čas, který mu věnujete během příprav. Rovnou upozorňuji, že recept s technikou přípravy, které se říká "BRINING" zabere 12 hodin – 6 hodin na naložení do solného roztoku, 3 hodiny na sušení v lednici a 3 hodiny na pečení. Proto doporučuji kuře připravit a naložit o půlnoci a druhý den máte perfektní oběd!

JDU NA RECEPT

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu