Jemný nerezový cedník (více rozměrů)
Cedník (sítko) od francouzské značky de Bayer je vyroben z kvalitní a odolné nerezové oceli a využití najde při cezení, prosívání nebo pasírování během vaření.
Na výběr z více rozměrů.
Kategorie: | Kuchyňské pomůcky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Jemný nerezový cedník
de Buyer
Kvalitní jemný nerezový cedník od francouzské značky de Buyer je vyrobený z trvalé a odolné nerezové oceli 18/10. Najde využití při cezení těstovin, rýže, vývaru, ale taky při pasírování bylinkového oleje, nebo při prosívání mouky a cukru.
Jemné sito je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni!
Jedná se o kvalitní sítko, které vydrží opravdu dlouho a ani po čase se vám nepřekroutí nebo jak je tomu při levnějších variantách. Díky praktickému očku si jej můžete zapřít o hrnec nebo pověsit na místo v kuchyni, kde bude hned po ruce.
Jemný cedník je na výběr v těchto velikostech:
- Ø 10 cm, délka 25,5 cm, výška 6 cm
- Ø 14 cm, délka 35 cm, výška 7 cm
Jemnost sítka zabezpečují jemná oka o průměru 0,5 mm. Nerezová ocel je dokonale hygienická, nepřebírá pachy, chutě ani barvy potravin a je praktická na údržbu, protože je omyvatelná v myčce nádobí.
Základní pomůcka v kuchyni
nerezový jemný cedník
Jemné nerezové sito v kuchyni nesmí chybět a sáhnete po něm vždy, když budete potřebovat:
- cedit těstoviny po uvaření
- opláchnout rýži před vařením
- přecedit vývar
- pasírovat bylinkový olej nebo ovocnou šťávu
- opláchnout čerstvě natrhané ovoce
- prosít mouku nebo cukr
RADY A TIPY
- po doručení doporučuji opláchnout a usušit
- ihned po použití ji opláchněte teplou vodou se saponátem a osušte
- lze mýt v myčce na nádobí
- nepatří do mikrovlnné trouby, ani do pečící trouby
inspirace na recepty
#Jahodový džem bez chemie
Také si užíváte samosběr jahod ve vašem okolí? Já to zbožňuji a vždy se těším, co vše z jahod, které si sama nasbírám, udělám. Na prvním místě je džem, který se hodí na pečení a na sladké snídaně. Dříve jsem při přípravě JAHODOVÉHO DŽEMU postupovala dle návodu na želírovacím cukru, ale v posledních pár letech dělám džemy bez pektinu a další chemie. Vydrží do další sezóny samosběru a nevytvářím tak zbytečné zásoby, které pak nesníme. Žádný džem stářím nezraje, naopak! Zkuste tradiční recept na džem :)
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná společnost de Buyer byla založena v roce 1830 a začala výrobou příborů v malé kovárně ve francouzském Val d’Ajol.
S hrdostí na své kořeny i rodinu dodnes výhradně ve Francouzsku vyrábí kuchařské pomůcky pro každodenní potřeby profesionálního gastro provozu. Každá pánev, hrnec nebo nádobí je tvořeno pomocí tradičních metod, s pečlivou kontrolou všech případných vad, přičemž finalizace a leštění pro dokonalejší vzhled produktů probíhá ručně.