Jemný nerezový cedník (více rozměrů)

Cedník (sítko) od francouzské značky de Bayer je vyroben z kvalitní a odolné nerezové oceli a využití najde při cezení, prosívání nebo pasírování během vaření.

Na výběr z více rozměrů.

Varianta
Skladem
Značka: de Buyer
395 Kč / ks
Kategorie: Kuchyňské pomůcky
Záruka: 2 roky

Jemný cedník de Bayer

Jemný nerezový cedník

de Buyer

Kvalitní jemný nerezový cedník od francouzské značky de Buyer je vyrobený z trvalé a odolné nerezové oceli 18/10. Najde využití při cezení těstovin, rýže, vývaru, ale taky při pasírování bylinkového oleje, nebo při prosívání mouky a cukru.

Jemné sito je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni!

Jedná se o kvalitní sítko, které vydrží opravdu dlouho a ani po čase se vám nepřekroutí nebo jak je tomu při levnějších variantách. Díky praktickému očku si jej můžete zapřít o hrnec nebo pověsit na místo v kuchyni, kde bude hned po ruce. 

Jemný cedník je na výběr v těchto velikostech:

  • Ø 10 cm, délka 25,5 cm, výška 6 cm
  • Ø 14 cm, délka 35 cm, výška 7 cm

Jemnost sítka zabezpečují jemná oka o průměru 0,5 mm. Nerezová ocel je dokonale hygienická, nepřebírá pachy, chutě ani barvy potravin a je praktická na údržbu, protože je omyvatelná v myčce nádobí.

 

Jemný cedník de Bayer

Základní pomůcka v kuchyni

nerezový jemný cedník

Jemné nerezové sito v kuchyni nesmí chybět a sáhnete po něm vždy, když budete potřebovat:

  • cedit těstoviny po uvaření
  • opláchnout rýži před vařením
  • přecedit vývar
  • pasírovat bylinkový olej nebo ovocnou šťávu
  • opláchnout čerstvě natrhané ovoce
  • prosít mouku nebo cukr

Jemný cedník de Bayer

RADY A TIPY

  • po doručení doporučuji opláchnout a usušit
  • ihned po použití ji opláchněte teplou vodou se saponátem a osušte
  • lze mýt v myčce na nádobí
  • nepatří do mikrovlnné trouby, ani do pečící trouby

Jahodový džem

inspirace na recepty

#Jahodový džem bez chemie

Také si užíváte samosběr jahod ve vašem okolí? Já to zbožňuji a vždy se těším, co vše z jahod, které si sama nasbírám, udělám. Na prvním místě je džem, který se hodí na pečení a na sladké snídaně. Dříve jsem při přípravě JAHODOVÉHO DŽEMU postupovala dle návodu na želírovacím cukru, ale v posledních pár letech dělám džemy bez pektinu a další chemie. Vydrží do další sezóny samosběru a nevytvářím tak zbytečné zásoby, které pak nesníme. Žádný džem stářím nezraje, naopak! Zkuste tradiční recept na džem :)

JDU NA RECEPT

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná společnost de Buyer byla založena v roce 1830 a začala výrobou příborů v malé kovárně ve francouzském Val d’Ajol.

S hrdostí na své kořeny i rodinu dodnes výhradně ve Francouzsku vyrábí kuchařské pomůcky pro každodenní potřeby profesionálního gastro provozu. Každá pánev, hrnec nebo nádobí je tvořeno pomocí tradičních metod, s pečlivou kontrolou všech případných vad, přičemž finalizace a leštění pro dokonalejší vzhled produktů probíhá ručně.

Zpět do obchodu