Vakuovací sáčky Guzzanti GZ 302 (20 x 30 cm)
Vakuovací sáčky pro vakuové svářečky (vakuovačky) mají rozměr 20 x 30 cm a sada obsahuje 50 ks sáčků. Díky 3D plastické struktuře je jejich svar kvalitnější, lépe drží vakuum a uchová potraviny 5 krát déle čerstvé než při použití běžných mikrotenových sáčků.
Balení obsahuje 50 sáčků, přičemž rozměr jednoho sáčku je 20 x 30 cm.
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.515 kg |
Sada obsahuje: | 50 sáčků |
Rozměr sáčku: | 20 x 30 cm |
Materiál: | plast (BPA Free) |
Chytrý způsob skladování potravin
prodlouží čerstvost a výživové hodnoty
Skladování potravin ve vakuu zachovává jejich plné aroma, chuť i živiny, bez vysušování a oxidace. Prodlouží jejich čerstvost a výživové hodnoty.
Díky speciální vakuovacím sáčkům Guzzanti GZ 302 s 3D plastickou strukturou se uchovají vaše potraviny čerstvé 5 krát delší dobu než při použití běžných mikrotenových sáčků. Potraviny, zavakuované ve speciálních sáčcích, se mohou vařit, rozmrazovat nebo ohřívat v mikrovlnné troubě. Jsou vhodná pro pomalé vaření metodou Sous-Vide.
Sáčky jsou vyrobeny z materiálu s vyšší hustotou, jsou tedy pevné, odolné proti roztržení. Sáček má 3D struktúru, která je drážkovaná, což napomáhá vytvořit vzduchotěsný spoj. Takýto svár má větší trvanlivost než s fólii bez bez drážek nebo běžným sáčkem.
Sada vakuovacích sáčků Guzzanti GZ 302 má tyto parametry:
Sada obsahuje: 50 sáčků
Rozměr balení: 20 x 30 cm
Materiál: plast (BPA free)
Váha balení: 0,515 kg
Vakuovací sáčky Guzzanti GZ 302
pro domácí i profesionální použití
- 50 sáčků Guzzanti GZ 302 pro jakékoliv vakuové svářečky
- rozměr jedného sáčku 20 x 30 cm
- 3D plastická drážková struktura
- Odolné proti roztržení
- Vhodné pro Sous-Vide hrnce
- BPA Free
- Recyklovatelný a opakovaně použitelný
- Potraviny jsou uchovány čerstvé až 5 krát delší dobu než při použití běžných mikrotenových sáčků
- Rozmrazené potraviny se mohou v uzavřeném sáčku vařit, rozmrazovat i ohřívat v mikrovlnné troubě
inspirace na recepty
#kachna a řepa
KACHNÍ PRSO připravené způsobem sous vide, v překladu "ve vakuu", s glazovanými mini řepami a marinovanými višněmi v alkoholu. Na metodu sous vide budete potřebovat dvě věci – vakuovačku a přístroj sous vide. Ani jedno není velká investice a vrátí se vám to ve výsledku na talíři. Maso díky nízké teplotě vaření ve vakuu zůstane krásně šťavnaté, křehké a uchová si své autentické chutě. Vakuovačku využijete v kuchyni i na uchování jídla a surovin. Doporučuji si obstarat domů obojí.
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Firma Guzzanti byla založena roku 2007. Jejím cílem je přivést na trh nejžádanější výrobky v neotřelém designu, výborné kvalitě a skutečně krásných obalech, což oceňují zákazníci v řadě zemí. Sortiment firmy se postupně rozrůstá a v současné době zahrnuje většinu spotřebičů pro domácnost – od kuchyňských spotřebičů, přes sortiment chlazení, přístroje na úpravu vzduchu až po velmi oblíbené šicí stroje. Za rostoucím úspěchem na trhu stojí také zkušené německé designové studio, které ve spolupráci s výrobním závodem již řadu let připravuje nové návrhy do výroby. Nabídka značky Guzzanti zahrnuje vestavné trouby, pečicí i mikrovlnné, všechny druhy varných desek, odsavače par, vestavné myčky nádobí, ale i široký sortiment vestavných vinoték.