UPGRADE Mušelínová látka na cezení (60 x 45 cm)
Mušelínová látka na cezení UPGRADE je ideální pomůcka při cezení všeho, co chcete propasírovat. Já jí používám na bylinné oleje, nebo při přípravě hnědého, nebo-li oříškového másla. Poslouží vám i při přípravě hladkých marmelád a džemů nebo při vaření v páře.
Rozměr potravinové látky: 60 x 45 cm.
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.3 kg |
Rozměr: | 50 x 50 cm |
Materiál: | 100% bavlna s gramáži 82g/m2 |
Mušelínová látka na cezení
#upgrade
Mušelínová látka s rozměrem 60 x 45 cm má univerzální využití v kuchyni a pomůže vám při cezení marmelád, džemu, při přípravě domácího hnědého másla, bylinkového oleje nebo třeba i při výrobě domácího tvarohu a sýru. Využití najde i při filtraci k výrobě džusů, marmelády, při lisování, při sušení hub či bylinek a vaření v páře.
Je ušita z velmi jemné 100 % bavlněné potravinové tkaniny s ultra jemnou síťovinou, která je měkká, odolná a lze ji prát v pračce. Plátno je z obou stran stejné, je v nebělené režné barvě, má řidší strukturu a je prodyšné. Využívá se v potravinářství.
Okraje látky jsou obšité lemovaným okrajem proti třepení. Látka není vysrážena a tak je nutné počítat s rezervou na případné sražení po oprání.
Vyrobeno z lokálního materiálu a ušito v chráněné dílně na Moravě.
Potravinová látka z mušelínu má tyto parametry:
Rozměr: 60 x 45 cm
Materiál: mušelín (100% bavlna s gramáži 82g/m2)
Barva: přírodné
Lze prát v pračce na 40°C.
RADY A TIPY
- Před prvním použitím doporučuji látku vyprat na 40°C.
- Během praní se nedoporučuje používat aviváž.
- Počítejte po prvním oprání s mírním sražením.
- Nesušit v sušičce, nechat volně usušit.
inspirace na recepty
#Jahodový džem bez chemie
Také si užíváte samosběr jahod ve vašem okolí? Já to zbožňuji a vždy se těším, co vše z jahod, které si sama nasbírám, udělám. Na prvním místě je džem, který se hodí na pečení a na sladké snídaně. Dříve jsem při přípravě JAHODOVÉHO DŽEMU postupovala dle návodu na želírovacím cukru, ale v posledních pár letech dělám džemy bez pektinu a další chemie. Vydrží do další sezóny samosběru a nevytvářím tak zbytečné zásoby, které pak nesníme. Žádný džem stářím nezraje, naopak! Zkuste tradiční recept na džem :)
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
NEPŘEHLÉDNĚTE DALŠÍ MOJE VÝROBKY:
Moje značka
made by kristína
Moje označení, tedy značka Made by Kristína vznikla v roce 2016, založením mého profilu na Instagramu. Ale dávno předtím jsem měla facebookový profil s názvem Jsem MasterChef :). Každému svému příspěvku jsem přidala své logo a černé pozadí, až se roky z toho vytvořil můj design, který si držím dodnes. Přenesla jsem ho do kuchařky #UPGRADE, na tyto stránky nebo do svých vlastních produktů. Výrobky, označené logem Made by Kristína z kolekce #UPGRADE jsou originální a vyrobeny na míru. Držím se zásady vyrábět kvalitně a lokálně! Proto vše z mé kolekce bylo vyrobeno v České republice. A navíc výrobky, co jsou ušity, šili krejčové v chráněné dílně na Moravě, čímž jsme podpořili pracovní uplatnění pro lidi s omezeným pracovním uplatněním. Za jejich svých výrobků si pevně stojím a sama je používám v životě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
‚‚Moje vlastní značka Made by Kristína vznikla v roce 2016, přejmenováním mého profilu na sociálních sítích, který předtím nesl název Jsem MasterChef. Každému svému příspěvku – receptu jsem dodala logo a černé pozadí a z toho vychází minimalistický design, který si držím dodnes. Přenesla jsem ho i do kuchařské knihy #UPGRADE a také na webové stránky, které pravidelně doplňuji o recepty a doporučené pomůcky do kuchyně. Pod značkou Made by Kristína vznikla i originální, na míru a lokálně vyrobená kolekce #UPGRADE, za jejíž kvalitou pevně stojím a sama v kuchyni i v životě používám.’’