Silikonová stěrka (bílá)
Profesionální cukrářská stěrka značky Martellato je multifunkční pomůcka, která by neměla chybět ve vaší kuchyni. Díky pružné silikonové části umožňuje snadné stírání krému a jiného obsahu z nádoby, roztírání nebo míchání krému, těsta, omáčky či výpeku. Je odolná vůči vysokým teplotám, takže ji lze bez obav použít i při vaření.
Rozměr stěrky je: 27,9 × 5 cm
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.04 kg |
Cukrářská silikonová stěrka
Martellato
Profesionální cukrářská stěrka od italské značky Martellato je univerzální pomůcka, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Má klasický tvar s měkkými hranami, které dokonale přilnou k nádobě, ze které se pomocí stěrky setře obsah do poslední kapky. Hlava stěrky je odolná vůči teplotám do 100 °C.
Rukojeť je vyrobena z polypropylenu, což je kvalitní plast, který vydrží každodenní zátěž v kuchyni a pohodlně se drží v ruce. Stěrku lze mýt v myčce na nádobí.
Stěrka má tyto parametry:
Rozměr: 27,5 x 5 cm
Materiál: silikon, polypropylen (plast)
Hmotnost: 36 g
A v kuchyni při vaření nebo pečení pomůže:
- dostat poslední zbytky krému nebo těsta z mísy
- urovnat povrch litých těst na plechu
- rozmíchat krém nebo polevu na zdobení
- stáhnout z pánve nebo hrnce zbytky omáčky nebo výpeku
- dohladit omáčky a krémy
Stěrka na míchaná vejce
Víte, že na míchaná vejce je ideální použít silikonovou stěrku místo běžně používané vařečky? Stěrka lépe kopíruje dno pánve a nezanechává na ní vrstvu připečených vajec. I když název napovídá, že jde o „míchání“ vajec, pro lepší výsledek se doporučuje stěrkou jemně stírat dno pánve potažené teflonem a vajíčka překlápět. Na závěr přidejte kousek másla pro jemnější chuť a texturu.
RADY A TIPY
- Po doručení doporučuji opláchnout a usušit.
- Lze mýt v myčce na nádobí.
- Tepelná odolnost do 100°C.
inspirace na recepty
#jahodová bublanina s tvarohem
Kdybyste měli vybrat jeden typicky letní dezert, co by to bylo? Možná byste stejně jako já zvolili JAHODOVO-TVAROHOVOU BUBLANINU. Léto, teplo a ta spousta čerstvého ovoce kolem přímo láká k pečení. Ukážu vám, jak ji dělám já. Takovou pomyslnou třešničkou na dortu (tedy na bublanině) jsou totiž opečené mandličky.
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
Italská značka Martellato nachází svůj původ v tradici a vášni pro řemeslnou dokonalost, z intuice svého zakladatele, který od 80. let 20. století hledal řešení pro potřeby profesionálních cukrářů. Od té doby se pod touto značkou navrhuje, vyrábí a distribuuje široký sortiment vyhovující potřebám profesionálů po celém světě v oblasti pečiva, zmrzliny a ve všeobecnosti celému sektoru HoReCa. Produkty nesou označení Made in Italy a jsou tedy vyrobeny v Itálii. Pyšní se trvanlivou a certifikovanou kvalitou, která splňuje požadavky na účinnost a bezpečnost.