Silikonová stěrka (bílá)

Profesionální cukrářská stěrka značky Martellato je multifunkční pomůcka, která by neměla chybět ve vaší kuchyni. Díky pružné silikonové části umožňuje snadné stírání krému a jiného obsahu z nádoby, roztírání nebo míchání krému, těsta, omáčky či výpeku. Je odolná vůči vysokým teplotám, takže ji lze bez obav použít i při vaření.

Rozměr stěrky je: 27,9 × 5 cm

Skladem
Značka: Martellato
225 Kč / ks
Kategorie: Pomůcky do kuchyně
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.04 kg
martellato sterka
Novinka

Martellato stěrka bílá

Cukrářská silikonová stěrka

Martellato

Profesionální cukrářská stěrka od italské značky Martellato je univerzální pomůcka, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Má klasický tvar s měkkými hranami, které dokonale přilnou k nádobě, ze které se pomocí stěrky setře obsah do poslední kapky. Hlava stěrky je odolná vůči teplotám do 100 °C.

Rukojeť je vyrobena z polypropylenu, což je kvalitní plast, který vydrží každodenní zátěž v kuchyni a pohodlně se drží v ruce. Stěrku lze mýt v myčce na nádobí.

Stěrka má tyto parametry:

Rozměr: 27,5 x 5 cm
Materiál: silikon, polypropylen (plast)
Hmotnost: 36 g

A v kuchyni při vaření nebo pečení pomůže:

  • dostat poslední zbytky krému nebo těsta z mísy
  • urovnat povrch litých těst na plechu
  • rozmíchat krém nebo polevu na zdobení
  • stáhnout z pánve nebo hrnce zbytky omáčky nebo výpeku
  • dohladit omáčky a krémy

Martellato stěrka bílá

Stěrka na míchaná vejce

Víte, že na míchaná vejce je ideální použít silikonovou stěrku místo běžně používané vařečky? Stěrka lépe kopíruje dno pánve a nezanechává na ní vrstvu připečených vajec. I když název napovídá, že jde o „míchání“ vajec, pro lepší výsledek se doporučuje stěrkou jemně stírat dno pánve potažené teflonem a vajíčka překlápět. Na závěr přidejte kousek másla pro jemnější chuť a texturu.


Martellato stěrka bílá

RADY A TIPY

  • Po doručení doporučuji opláchnout a usušit. 
  • Lze mýt v myčce na nádobí.
  • Tepelná odolnost do 100°C.

Tvarohová bublanina

inspirace na recepty

#jahodová bublanina s tvarohem

Kdybyste měli vybrat jeden typicky letní dezert, co by to bylo? Možná byste stejně jako já zvolili JAHODOVO-TVAROHOVOU BUBLANINU. Léto, teplo a ta spousta čerstvého ovoce kolem přímo láká k pečení. Ukážu vám, jak ji dělám já. Takovou pomyslnou třešničkou na dortu (tedy na bublanině) jsou totiž opečené mandličky.

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Italská značka Martellato nachází svůj původ v tradici a vášni pro řemeslnou dokonalost, z intuice svého zakladatele, který od 80. let 20. století hledal řešení pro potřeby profesionálních cukrářů. Od té doby se pod touto značkou navrhuje, vyrábí a distribuuje široký sortiment vyhovující potřebám profesionálů po celém světě v oblasti pečiva, zmrzliny a ve všeobecnosti celému sektoru HoReCa. Produkty nesou označení Made in Italy a jsou tedy vyrobeny v Itálii. Pyšní se trvanlivou a certifikovanou kvalitou, která splňuje požadavky na účinnost a bezpečnost.

Zpět do obchodu