Nerezový kráječ na dortový korpus (29,5 cm)
Nerezový kráječ pomůže stejnoměrně rozkrojit dortový korpus na více vrstev. Šířku řezu korpusu lze jednoduše nastavit posouváním řezacího drátu v rozsahu od 1,5 - 7 cm. Pilka může řezat korpus na dort do maximálního průměru 28,5 cm.
Celkový rozměr pilky: 32 x 16 x 0,5 cm
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.11 kg |
Praktická nerezová pilka na dortový korpus
Kráječ dortového korpusu s praktickou nastavitelnou strunou do několika výšek je skvělá pomůcka při tvorbě dortu. Použití pilky na korpus zaručí stejnoměrně rozkrojení jednotlivých vrstev korpusu nebo dorovnávání pater z korpusu.
Se strunovým kráječem na dortové korpusy mám jistotu, že vrstvy dortu budou stejně vysoké!
Kráječ dortového korpusu má praktické držadlo a možnost nastavení výšky krájecí struny od 1,5 cm (min výška jedné vrstvy) do výšky 5 cm. Polohu struny lze nastavit v 8 zarážkách, od sebe vzdálených 4 mm.
• přesně a velmi snadno prokrojí upečený dortový korpus
• pomáhá dorovnat vrstvy korpusu
Rozměr pilky je 32 x 16 cm a je určena pro vodorovné krájení dortu s maximálním průměrem 28,5 cm. Je vyrobena z nerezu a díky její zatočený konec tvoří praktické madlo, za které se dobře drží při manipulaci.
Rovnoměrné vrstvy dortu?
Jedině se strunovým kráječem na korpusy
Použití dortové pilky je velice jednoduché. Dortový korpus umístěte na rovnou podložku, na pilce si nastavte požadovanou výšku jedné vrstvy a během vodorovného krájení korpusu udržte plastové nožičky v neustálém kontaktu s podložkou. Tím zabezpečíte rovnoměrný řez po celém obvodu. Nastavit si lze 8 výškových poloh krájecí struny.
délka struny: 28 cm
výška pilky: 16 cm
min. výška vrstvy: 1,5 cm
počet poloh struny: 8
nastavitelnost: po 4 mm
Pár tipů na údržbu nerezové dortové pilky
- po doručení doporučuji opláchnout a usušit
- ihned po použití ji opláchněte teplou vodou se saponátem a osušte
- lze mýt v myčce na nádobí
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.