Dortová forma Profi otevírací nepropustná (více rozměrů)
Kvalitní dortová nepropustná otevírací forma s nepřilnavým povrchem od holandského výrobce Patisse vám pomůže při pečení jakéhokoliv korpusu nebo při přípravě nepečeného dortu. Je vyrobena z kvalitního materiálu s povrchovou nepřilnavou úpravou a otevíracím mechanismem. Díky nepropustnému dnu s drážkou je vhodná zejména na litá těsta, nebo nepečené dorty.
V balení je 1 ks formy a na výběr z více rozměrů:
- Ø 18 cm, výška 9 cm (vysoká)
- Ø 22 cm, výška 6 cm (klasická)
- Ø 22 cm, výška 9 cm (vysoká)
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Rozměr formy: | Ø 22 cm, výška 6 cm |
Materiál: | ocel s nepřilnavým povrchem |
dortová forma otevírací
kruhová se speciálním nepropustným dnem
Velmi kvalitní nepřilnavá forma na dort s nepropustným dnem od holandské značky Patisse vám pomůže upéct dokonalý dortový korpus nebo nepečený koláč a poté ho díky otevíracímu mechanismu vyjmout z formy. Díky nepropustnému dnu s drážkou je forma vhodná na litá těsta, želé, nepečené dorty.
Forma na dort je rozkládací, což umožní snadnou manipulaci s pečeným i nepečeným dortem.
Radost z dortu je vždy oboustranná, jak u pekaře, tak u oslavence!
Rozkládací forma je vyrobena z kvalitního materiálu s povrchovou nepřilnavou úpravou, pro prodloužení její životnosti se nedoporučuje mýt v myčce na nádobí.
Materiál: kvalitní ocel s nepřilnavým povrchem
Vyrobeno: Holandsko
Na výběr z těchto rozměrů:
- vysoká forma, Ø 18 cm, výška 9 cm
- klasická forma: Ø 22 cm, výška 6 cm
- vysoká forma, Ø 22 cm, výška 9 cm
kruhová forma na dort
klasická Ø 22 cm
Dortová forma je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí upečeného korpusu dortu, nebo vychlazeného nepečeného dortu a speciálním nepropustným dnem s drážkou zejména pro tekutější typy těsta.
vysoká forma Ø 18 cm
Výsoká forma na přípravu dalšího dortového patra nebo italského koláče Panettone. Dortová forma je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí upečeného korpusu dortu, nebo vychlazeného nepečeného dortu a speciálním nepropustným dnem s drážkou zejména pro tekutější typy těsta.
vysoká forma Ø 22 cm
Další vysoká forma s průměrem 22 cm, která poslouží při pečení a skládaní patrového dortu.
RADY A TIPY
- Je doporučeno před prvním použitím vymažte formu olejem a vložte prázdou do trouby na 180°C po dobu 10 minut.
- Povrch formy je nutno chránit před mechanickým poškozením, proto při pečení nepoužívejte kovové kuchyňské pomůcky, pouze dřevěné nebo umělohmotné.
- Nedoporučuje se mýt drátěnkou nebo pískem na nádobí, aby se nepoškodila nepřilnavá povrchová vrstva. Na mytí použijte šetrnou houbu na nádobí.
- Po umytí důkladně vysušte, aby nedošlo ke korozi.
- Není vhodné do myčky, mohlo by dojít k zničení nepřilnavého povrchu.
- Každý "škrábanec" na formě znamená časem korozi.
inspirace na recepty
#kaštanový bezlepkový dort
Jednodušší recept na skvělý bezlepkový dort neexistuje! Na korpus vám stačí 2 suroviny a když přidáte další dvě na krém, máte zaděláno na skvělý KAŠTANOVÝ DORT!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Holandská společnost Patisse vyrábí širokou škálu kvalitních produktů pro pečení, kterou distribuuje do více než 50 zemích světa. Filozofií společnosti Patisse je vyrábět kvalitní výrobky za férovou cenu a inovativním vývojem produktů si udržet náskok na trhu. Patisse je lídrem na jejich domácím trhu, v Holandsku.