Dortová forma Profi otevírací nepropustná (více rozměrů)
Kvalitní dortová nepropustná otevírací forma s nepřilnavým povrchem od holandského výrobce Patisse vám pomůže při pečení jakéhokoliv korpusu nebo při přípravě nepečeného dortu. Je vyrobena z kvalitního materiálu s povrchovou nepřilnavou úpravou a otevíracím mechanismem. Díky nepropustnému dnu s drážkou je vhodná zejména na litá těsta, nebo nepečené dorty.
V balení je 1 ks formy a na výběr z více rozměrů:
- Ø 18 cm, výška 9 cm (vysoká)
- Ø 22 cm, výška 6 cm (klasická)
- Ø 22 cm, výška 9 cm (vysoká)
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Rozměr formy: | Ø 22 cm, výška 6 cm |
Materiál: | ocel s nepřilnavým povrchem |
dortová forma otevírací
kruhová se speciálním nepropustným dnem
Velmi kvalitní nepřilnavá forma na dort s nepropustným dnem od holandské značky Patisse vám pomůže upéct dokonalý dortový korpus nebo nepečený koláč a poté ho díky otevíracímu mechanismu vyjmout z formy. Díky nepropustnému dnu s drážkou je forma vhodná na litá těsta, želé, nepečené dorty.
Forma na dort je rozkládací, což umožní snadnou manipulaci s pečeným i nepečeným dortem.
Radost z dortu je vždy oboustranná, jak u pekaře, tak u oslavence!
Rozkládací forma je vyrobena z kvalitního materiálu s povrchovou nepřilnavou úpravou, pro prodloužení její životnosti se nedoporučuje mýt v myčce na nádobí.
Materiál: kvalitní ocel s nepřilnavým povrchem
Vyrobeno: Holandsko
Na výběr z těchto rozměrů:
- vysoká forma, Ø 18 cm, výška 9 cm
- klasická forma: Ø 22 cm, výška 6 cm
- vysoká forma, Ø 22 cm, výška 9 cm
kruhová forma na dort
klasická Ø 22 cm
Dortová forma je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí upečeného korpusu dortu, nebo vychlazeného nepečeného dortu a speciálním nepropustným dnem s drážkou zejména pro tekutější typy těsta.
vysoká forma Ø 18 cm
Výsoká forma na přípravu dalšího dortového patra nebo italského koláče Panettone. Dortová forma je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí upečeného korpusu dortu, nebo vychlazeného nepečeného dortu a speciálním nepropustným dnem s drážkou zejména pro tekutější typy těsta.
vysoká forma Ø 22 cm
Další vysoká forma s průměrem 22 cm, která poslouží při pečení a skládaní patrového dortu.
RADY A TIPY
- Je doporučeno před prvním použitím vymažte formu olejem a vložte prázdou do trouby na 180°C po dobu 10 minut.
- Povrch formy je nutno chránit před mechanickým poškozením, proto při pečení nepoužívejte kovové kuchyňské pomůcky, pouze dřevěné nebo umělohmotné.
- Nedoporučuje se mýt drátěnkou nebo pískem na nádobí, aby se nepoškodila nepřilnavá povrchová vrstva. Na mytí použijte šetrnou houbu na nádobí.
- Po umytí důkladně vysušte, aby nedošlo ke korozi.
- Není vhodné do myčky, mohlo by dojít k zničení nepřilnavého povrchu.
- Každý "škrábanec" na formě znamená časem korozi.
inspirace na recepty
#kaštanový bezlepkový dort
Jednodušší recept na skvělý bezlepkový dort neexistuje! Na korpus vám stačí 2 suroviny a když přidáte další dvě na krém, máte zaděláno na skvělý KAŠTANOVÝ DORT!
Holandská společnost Patisse vyrábí širokou škálu kvalitních produktů pro pečení, kterou distribuuje do více než 50 zemích světa. Filozofií společnosti Patisse je vyrábět kvalitní výrobky za férovou cenu a inovativním vývojem produktů si udržet náskok na trhu. Patisse je lídrem na jejich domácím trhu, v Holandsku.