Cukrářské nerezové zdobící špičky - vločky (8 ks)
Sada dekoračních nerezových špiček s "vločkovým" otvorem s průměrem od 2 mm až po 9 mm. Špičky jsou určeny na zdobení cukrářských výrobků krémem.
Balení obsahuje 8 ks nerezových špiček.
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Sada cukrářských zdobících špiček (8 ks)
s otvorem ve tvaru hvězdy
Sada 8 kusů nerezových cukrářských špiček s otvorem ve tvaru vloček najde využití u každého amatérského nebo profesionálního cukráře.
Sada obsahuje 8 ks špiček, přičemž každá má jiný průměr hladkého otvoru v rozmezí od 2 do 7 mm. Jsou vyrobeny z kvalitní, bezešvé a leštěné nerezové oceli 18/10. Každá špička má přesné a pevné hrany pro jemnější výsledky dekorování krému.
V nabídce mého obchodu najdete trezírovací, čili cukrářské sáčky.
Sada cukrářských špiček má tyto parametry:
Obsahuje: 8 ks
Průměr špiček: 2 - 7 mm (8 různých průměrů)
Výška špiček: 3 - 3,5 mm
Materiál: leštěná nerez 18/10
Vyrobeno: Itálie
RADY A TIPY
- Zdobicí špičku vložte do cukrářského sáčku, na kterém ostřihněte jeho špicatý konec.
- Špičku co nejvíc zatlačte do ustřiženého otvoru v sáčku tak, aby dokonale těsnila.
- Cukrářský sáček dejte do vyšší nádoby (já používám vysokou odměrku) a jeho hodní část založte o okraj nádoby. Tím si připravíte stabilní pozici sáčku a využijete ji i během zdobení na odložení sáčku s krémem.
- Sáček pomocí cukrářské stěrky naplňte krémem.
- Těsně před zdobením uvolněte igelit ze zdobicí špičky a jemným zatlačením posuňte krém na konec cukrářského sáčku.
- Jemně zatočte horním okrajem sáčku, aby vám krém během zdobení nevytékal zezhora a můžete se pustit do zdobení.
- Nespotřebovaný krém v sáčku skladute ve vysoké nádobe v lednici.
inspirace na recepty
#Nepečený borůvkový dort
Čerstvé borůvky, které se nám každý rok urodí na zahradě, zpracuji do džemu, část z nich zamrazím a pak dělám tento nepečený dort. Je lehký a na léto ideální. Jeho příprava moc času nezabere, jenom je nutné počítat s tím, že by měl nejlépe do druhého dne tuhnout v lednici. Borůvky je nejlepší konzumovat čerstvé, bez tepelné úpravy, aby si zachovaly co nejvíce svých vitamínů, protože se řadí mezi tzv. superpotraviny.
Od nádobí, kuchyňského náčiní, nožů, pekařských předmětů až po nástroje pro každý druh přípravy. Italská značka Paderno, založena roku 1925, nabízí kompletní výběr pro profesionální i domácí kuchyně. Na začátku se pod jménem „Alluminio Paderno“ specializovala na nádobí pro domácnost, než se rozhodla zaměřit se na svět profesionálního vaření. S téměř 100letou historií a silnou celosvětovou přítomností je Paderno prvotřídní volbou pro profesionály v sektoru cateringu.
Italská skupina Sambonet Paderno Industrie S.p.A. rozšířila portfolio svých značek Sambonet, Paderno, Arthur Krupp o další jména v porcelánovém sektoru jako Rosenthal, Thomas, Hutschenreuther, Arzberg a nyní hraje vedoucí roli ve výrobě vysoce kvalitních předmětů pro vaření a pečení.