Cukrářské nerezové zdobící špičky - hvězdy (7 ks)

Sada dekoračních nerezových špiček s hvězdicovým otvorem s průměrem od 2 mm až po 9 mm. Špičky jsou určeny na zdobení cukrářských výrobků krémem. 

Balení obsahuje 7 ks nerezových špiček.

Skladem
Značka: Paderno
295 Kč / ks
Kategorie: Pečení
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.5 kg

Zdobící cukrářské špičky

Sada cukrářských zdobících špiček (7 ks)

s otvorem ve tvaru hvězdy

Sada 7 kusů nerezových cukrářských špiček s otvorem ve tvaru hvězdy najde využití u každého amatérského nebo profesionálního cukráře.

Sada obsahuje 7 ks špiček, přičemž každá má jiný průměr hladkého otvoru v rozmezí od 2 do 9 mm. Jsou vyrobeny z kvalitní, bezešvé a leštěné nerezové oceli 18/10. Každá špička má přesné a pevné hrany pro jemnější výsledky dekorování krému.

V nabídce mého obchodu najdete trezírovací, čili cukrářské sáčky.

Sada cukrářských špiček má tyto parametry:

Obsahuje: 7 ks
Průměr špiček: 2 - 9 mm (7 různých průměrů)
Výška špiček: 3 - 3,5 mm
Materiál: leštěná nerez 18/10
Vyrobeno: Itálie

Zdobící cukrářské špičky

RADY A TIPY

  • Zdobicí špičku vložte do cukrářského sáčku, na kterém ostřihněte jeho špicatý konec.
  • Špičku co nejvíc zatlačte do ustřiženého otvoru v sáčku tak, aby dokonale těsnila.
  • Cukrářský sáček dejte do vyšší nádoby (já používám vysokou odměrku) a jeho hodní část založte o okraj nádoby. Tím si připravíte stabilní pozici sáčku a využijete ji i během zdobení na odložení sáčku s krémem.
  • Sáček pomocí cukrářské stěrky naplňte krémem.
  • Těsně před zdobením uvolněte igelit ze zdobicí špičky a jemným zatlačením posuňte krém na konec cukrářského sáčku.
  • Jemně zatočte horním okrajem sáčku, aby vám krém během zdobení nevytékal zezhora a můžete se pustit do zdobení.
  • Nespotřebovaný krém v sáčku skladute ve vysoké nádobe v lednici.

Nepečený borůvkový dort

inspirace na recepty

#Nepečený borůvkový dort

Čerstvé borůvky, které se nám každý rok urodí na zahradě, zpracuji do džemu, část z nich zamrazím a pak dělám tento nepečený dort. Je lehký a na léto ideální. Jeho příprava moc času nezabere, jenom je nutné počítat s tím, že by měl nejlépe do druhého dne tuhnout v lednici. Borůvky je nejlepší konzumovat čerstvé, bez tepelné úpravy, aby si zachovaly co nejvíce svých vitamínů, protože se řadí mezi tzv. superpotraviny.

JDU NA RECEPT

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Od nádobí, kuchyňského náčiní, nožů, pekařských předmětů až po nástroje pro každý druh přípravy. Italská značka Paderno, založena roku 1925, nabízí kompletní výběr pro profesionální i domácí kuchyně. Na začátku se pod jménem „Alluminio Paderno“ specializovala na nádobí pro domácnost, než se rozhodla zaměřit se na svět profesionálního vaření. S téměř 100letou historií a silnou celosvětovou přítomností je Paderno prvotřídní volbou pro profesionály v sektoru cateringu.

Italská skupina Sambonet Paderno Industrie S.p.A. rozšířila portfolio svých značek Sambonet, Paderno, Arthur Krupp o další jména v porcelánovém sektoru jako Rosenthal, Thomas, Hutschenreuther, Arzberg a nyní hraje vedoucí roli ve výrobě vysoce kvalitních předmětů pro vaření a pečení.

Zpět do obchodu