Dortová forma Profi čtverec otevírací (více rozměrů)

Kvalitní čtvercová dortová nepropustná otevírací forma s nepřilnavým povrchem od holandského výrobce Patisse vám pomůže při pečení jakéhokoliv korpusu nebo při přípravě nepečeného dortu. Je vyrobena z kvalitního materiálu s povrchovou nepřilnavou úpravou a otevíracím mechanismem, díky kterému vyndáte dort z formy bez jeho poškození. Díky nepropustnému dnu s drážkou je vhodná zejména na litá těsta, nebo nepečené dorty.

V balení je 1 ks formy a na výběr z více rozměrů:

  • menší 18 x 18 cm, výška 8 cm
  • větší 24 x 24 cm, výška 8 cm
Varianta
Skladem
Značka: Patisse
455 Kč / ks
Kategorie: Pečení
Záruka: 2 roky
Rozměr formy: Ø 22 cm, výška 6 cm
Materiál: ocel s nepřilnavým povrchem

Dortová forma nepropustná

dortová forma otevírací

čtvercová se speciálním nepropustným dnem

Velmi kvalitní nepřilnavá forma na dort s nepropustným dnem od holandské značky Patisse ve tvaru čtverce vám pomůže upéct dokonalý dortový korpus nebo nepečený koláč a poté ho díky otevíracímu mechanismu vyjmout z formy. Díky nepropustnému dnu s drážkou je forma vhodná na litá těsta, želé, nepečené dorty.

Forma na dort je rozkládací, což umožní snadnou manipulaci s pečeným i nepečeným dortem.

Radost z dortu je vždy oboustranná, jak u pekaře, tak u oslavence!

Rozkládací forma je vyrobena z kvalitního materiálu s povrchovou nepřilnavou úpravou, pro prodloužení její životnosti se nedoporučuje mýt v myčce na nádobí.

Materiál: kvalitní ocel s nepřilnavým povrchem
Vyrobeno: Holandsko

Dortová otvírací forma

čtvercová forma na pečení

více rozměrů

Dortová forma je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí upečeného korpusu dortu, nebo vychlazeného nepečeného dortu a speciálním nepropustným dnem s drážkou zejména pro tekutější typy těsta.

Na výběr z těchto rozměrů:

  • menší forma, 18 x 18 cm, výška 8 cm
  • větší forma: 24 x 24 cm, výška 8 cm

Forma na dort

RADY A TIPY

  • Je doporučeno před prvním použitím vymažte formu olejem a vložte prázdou do trouby na 180°C po dobu 10 minut.
  • Povrch formy je nutno chránit před mechanickým poškozením, proto při pečení nepoužívejte kovové kuchyňské pomůcky, pouze dřevěné nebo umělohmotné.
  • Nedoporučuje se mýt drátěnkou nebo pískem na nádobí, aby se nepoškodila nepřilnavá povrchová vrstva. Na mytí použijte šetrnou houbu na nádobí.
  • Po umytí důkladně vysušte, aby nedošlo ke korozi.
  • Není vhodné do myčky, mohlo by dojít k zničení nepřilnavého povrchu.
  • Každý "škrábanec" na formě znamená časem korozi.

Bezlepkový višňový koláč

inspirace na recepty

#višňový bezlepkový koláč

Vyzkoušejte upéct tento dezert ve čtvercové formě na pečení. Dezert, ve kterém se mísí chutě oříšků, čokolády a nakyslých višní, a který je bez špetky mouky. Lískooříškový korpus a višňový krém se spolu skvěle doplňují. Nebojte se ale experimentovat a klidně využijte korpus jako základ jiných bezlepkových dezertů. Dá se výborně kombinovat třeba s marakujovým krémem, na který najdete recept v mé kuchařce #UPGRADE.

JDU NA RECEPT

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
SK Avatar autora | 26.9.2022
Super

Holandská společnost Patisse vyrábí širokou škálu kvalitních produktů pro pečení, kterou distribuuje do více než 50 zemích světa. Filozofií společnosti Patisse je vyrábět kvalitní výrobky za férovou cenu a inovativním vývojem produktů si udržet náskok na trhu. Patisse je lídrem na jejich domácím trhu, v Holandsku.

Zpět do obchodu