Mason Cash cukrářské sáčky L (50 ks)
Sada 50 kusů jednorázových, průhledných cukrářských sáčků z polyethylenu od britské značky Mason Cash. Sáčky jsou předřezané a je tak velice jednoduché je od sebe odtrhnout. Materiál sáčku je pevný a vhodný pro profesionální i domácí účely. Je samozřejmostí, že sáčky jsou vhodné pro styk s potravinami.
Rozměr 1 cukrářského sáčku: 37 x 25 cm.
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.18 kg |
Sada cukrářských zdobících sáčků L (50 ks)
mason cash
Praktická sada 50 kusů jednorázových průhledných cukrářských sáčků z polyethylenu, vhodných i do profesionálních cukráren a gastro provozu. Sáčky jsou transparentní, sama to mám raději, když vidím na barvu krému.
Dostatečně velké trezírovací sáčky (37 x 25 cm) od britské značky Mason Cash stačí naplnit a hned použít. Lze je doplnit o zdobící cukrářskou špičku, se kterou vytvoříte hezký 3D efekt na dezertu, ale i slaném pokrmu.
Role obsahuje predřezaných 50 kusů cukrářských trezírovacích sáčků, které využijete při vrstvění krému na dorty, zákusky, ale taky ve slané kuchyni na servis pyré, omáčky nebo gelu.
Role cukrářských sáčků má tyto parametry:
Obsahuje: 50 ks sáčků
Délka 1 sáčku: 37 cm
Šířka 1 sáčku: 25 cm
Materiál: plast - polyethylen
Sáčky jsou na roli a ta je balená v krabičce.
RADY A TIPY
- Do sáčku vložte zdobicí špičku a ostřihněte špicatý konec sáčku
- Sáček na ustřiženém konci zatočte a zakroucenou část zatlačte dovnitř do zdobicí špičky.
- Cukrářský sáček dejte do vyšší nádoby (já používám vysokou odměrku) a jeho hodní část založte o okraj nádoby. Tím si připravíte stabilní pozici sáčku a využijete ji i během zdobení na odložení sáčku s krémem.
- Sáček pomocí cukrářské stěrky naplňte krémem.
- Těsně před zdobením uvolněte igelit ze zdobicí špičky a jemným zatlačením posuňte krém na konec cukrářského sáčku.
- Jemně zatočte horním okrajem sáčku, aby vám krém během zdobení nevytékal zezhora a můžete se pustit do zdobení.
- Nespotřebovaný krém v sáčku skladutei ve vysoké nádobe v lednici.
inspirace na recepty
čokoládovo-karamelový tart
Základní vrstvu tartu tvoří křehké těsto pâte sablée a vrstvy krému. Aby vypadal k světu, krém se dá nazdobit pomocí cukrářského sáčku se zdobicí špičkou s kulatým otvorem.
Jak naplnit cukrářský sáček
Britská značka Mason Cash existuje už od roku 1800 a proslavila se zejména keramikou s bílou a třtinovou glazurou. Název značky byl původně pojmenován po jednom konkrétním keramickém mistru (hrnčíři), Williamu Masonovi. V roce 1901 byla značka prodaná Thomasi Cashovi, který si k názvu jednoduše přidal své jméno a tak dodnes nese název Mason Cash & Co.
Značka Mason Cash, nyní přes 200 let stará, je po staletí volbou domácích kuchařů a pekařů díky své vysoké kvalitě, dlouhodobému a ikonickému designu. Skvělý styl se snoubí se skutečně funkčním designem. V současné době v jejím sortimentu není jenom keramika, ale i široký výběr kuchařských pomůcek, od odměrek, keramických mís až po vařečky.