HASEGAWA protiskluzová podložka

Originální protiskluzová podložka od japonské značky Hasegawa, která je voděodolná a pevná. Udrží vaší desku na krájení na místě a hodí se do vlhkých prostor profesionální kuchyně. Její využití najdete i v domácích podmínkách, zejména když vlastníte prkénko od stejné značky (Hasegawa). 

Rozměr podložky: 30 x 20 cm.

Skladem
Značka: Hasegawa
885 Kč / ks
Kategorie: Krájení a strouhání
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.16 kg

Protiskluzová podložka Hasegawa

Protiskluzová podložka

Hasegawa

Protiskluzová podložka Hasegawa je hygienická, všestranná a užitečná pomůcka s každodenním využití během krájení v kuchyni. Je vyrobena z polystyrenu, což je materiál přirozeně pružný a přesto dostatečně pevný, aby byl schopen sám o sobě stát, což umožňuje snadné mytí v myčce na nádobí a následné sušení. Voděodolná podložka je užitečná zejména v profesionálních provozech, kde je zvýšená vlhkost, protože poskytuje maximální přilnavost k jakémukoli povrchu.

Univerzální voděodolná protiskluzová podložka Hasegawa pro mnohostranné použití a to:

  • pod krájecí prkénka a desky (využití místo mokrých papírových ubrousků a hadříků)
  • pod brusný kámen,
  • pod připravovanou rybu,
  • pro otvírání zavařovacích sklenic a jiných předmětů, které vyžadují pevný úchop.

Podložka neztrácí svou přilnavost ani za mokra. Její provedení je robustní, pevné a lze jí nastříhat na více kusů. Tepelná odolnost podložky je 80 °C. Pro udržení čistoty podložky jí lze mýt v myčce na nádobí.

Protiskluzová podložka má tyto parametry:

  • rozměr: 30 x 20 cm
  • hmotnost: 160 g
  • materiál: polystyren
  • barva: modrá

 Speciální protiskluzová podložka Hasegawa je vyrobena a dovezena z Japonska.

Protiskluzová podložka Hasegawa

HASEGAWA

japonská kvalita

Japonská společnost HASEGAWA již 30 let vyrábí speciální krájecí prkénka s dřevěným jádrem. To zaručuje skvělou tuhost a deska se nedeformuje jako běžná krájecí prkénka. Prkénka HASEGAWA jsou nejen šetrné k ostří, ale i k životnímu prostředí. Díky dřevěné struktuře jádra je množství použitého plastu menší než u běžných krájecích prkének. Kromě toho dřevěné jádro využívá dřevěný odpad, nikoli nově vytěžené dřevo.

Krájecí prkénka a desky HASEGAWA jsou považovány za absolutní špičku a používány jak v Japonsku tak na celém světě v profesionální, ale i domácí kuchyni. 

Protiskluzová podložka Hasegawa

Protiskluzová podložka

Podložka pod krájecí desku je protiskluzová, udrží pevně prkénko na svém místě během krájení a nahradí mokré ubrousky, které se standartně pod desku v kuchyňském provozu dávají. Materiál, ze kterého je podložka vyrobena, je pevný a podložku lze "prát" v myčce na nádobí a sušit nejlépe ve vzpřímené poloze, aby se důkladně proschla.

Protiskluzová podložka Hasegawa

RADY A TIPY

  • po použití podložky jí pečlivě umyjte.
  • při mytí se vyhnete silnému kartáčování, protože by podložka mohla ztratit přilnavost.
  • pro usušení jí postavte vzpřímeně, tím urýchlite její schnutí a zabrání se vzniku plísním.
  • lze mýt v myčke na nádobí.
  • lze bělit bělícími prostředky.
  • chraňte před ohněm.

Hasegawa výrobky

Houbička Hasegawa

Houbička Hasegawa

Why Chefs Love Hasegawa Cutting Boards

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Japonská společnost Hasegawa byla založena roku 1955 a její specializací byly především lyže. Dodnes dodává skluznice vyrobené z plastové fólie pro výrobce lyží.

Vyrobní technologii značka využila a od roku 1992 začala vyrábět také kuchyňské krájecí desky a další pomůcky. Jejich speciální krájecí prkénka s dřevěným jádrem, která se odlišovala od všech na trhu dostupných. Zajímavostí výroby těchto desek je, že vznikli na základě nařízení ministerstva zdravotnictví v Japonsku, které nařídilo sterilizaci teplem v gastronomickém odvětví. Stalo se tak po masovém propuknutí viru E.coli v mnoha školách v japonské Ósace. Standartní prkénka sa při zahřátí deformovaly, ale desky Hasegawa se díky tuhému dřevěnému jádru nekroutily. Získaly si tak rychle v Japonsku popularitu jak v profesionální, tak domácí kuchyni a dnes jsou populární na celém světě.

Zpět do obchodu