Olej z vlašských ořechů Nicolas Vahé (250 ml)
Jemný olej z vlašských ořechů od šéfkuchaře Nicolase Vahé ochutíte čerstvý salát, vytvoříte výbornou marinádu nebo jej můžete přidat do ovocného salátu, koláčů a dezertů. Má jemnou ořechovou chuť a na dochucení salátu stačí malé množství. Proto vám toho balení vystačí na dlouho.
Obsah balení: 250 ml
Kategorie: | Dobroty a dochucovadla |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Olej z vlašských ořechů
Nicolas Vahé
Vynikající olej z vlašských ořechů od dánské značky Nicolase Vahé dodá jídlu jemnou ořechovou chuť. Hodí se do čerstvých salátu, do zálivky, ke sýrům, na pizzu, ale i do koláčů, dezertů a na ovoce. S pár dalšími ingrediencemi z něj lze udělat skvělou domácí marinádu.
Balení oleje je v praktické, světlo nepropustné, plechovce, která jej chrání před slunečním zářením a zabraňuje oxidaci oleje.
- Obsah balení: 250 ml
- Složení: olej z vlašských ořechů (rafinovaný olej z vlašských ořechů, panenský olej z vlašských ořechů)
- Rozměr balení: výška 16,5 cm x průměr 5 cm
- Dátum spotřeby: je uveden na balení
Olej z vlašských ořechů
- Balení obsahuje 250 ml oleje.
- Vhodný do salátových zálivek, ke sýrům, na dochucení ovoce a dezertů.
- Skvělý doplněk do domácích salátů, marinád nebo dresinků.
- Stříbrná plechovka chrání olej před světlem, čímž prodlužuje jeho trvanlivost.
Nicolas Vahé
Výrobky od šéfkuchaře Nicolase Vahé poskytují neobvyklý zážitek, pokud jde o přísady, balení a kombinace chutí. Překvapivé kombinace chutí, ingrediencí v originálním designovém balení.
Nicolas Vahé založil svojí značku potravin v roku 2005 a jeho posláním je vyvíjet lahodné produkty kombinující ty nejkvalitnější suroviny, aby doplnili chutné a zdravé jídlo. Všechny výrobky pod značkou Nicolas Vahé jsou vyvíjeny interně v centrále v Dánsku a každý výrobek je vyroben v Evropě z těch nejlepších dostupných místních surovin.
inspirace na recepty
#chřestový salát s ořechy
Sezóna čerstvého lokálního chřestu je krátká, trvá od poloviny dubna do začátku června. Chřest obsahuje hodně vlákniny, nemá téměř žádné kalorie (100 g chřestu = 20 kalorií) a je prospěšný na ledviny, srdce i krevní oběh. Tento vitamínový SALÁT Z ČERSTVÉHO CHŘESTU si často dělám sama pro sebe a doufám, že bude chutnat i vám :)
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.