Avokádový olej Nicolas Vahé (250 ml)
Lahodným avokádovým olejem od šéfkuchaře Nicolase Vahé ochutíte salát, marinádu nebo díky jeho vysokému kouřovému bodu na něm vysmažíte a orestujete pokrm. Má jemnou chuť avokáda a na dochucení salátu stačí malé množství. Proto vám toho balení vystačí na dlouho.
Obsah balení: 250 ml
Kategorie: | Dobroty a dochucovadla |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Avokádový olej
Nicolas Vahé
Lahodný avokádový olej od dánské značky Nicolase Vahé dodá jídlu jemný a svěží nádech avokáda. Hodí se do salátu, do marinády, nebo ke smažení a restování. Díky vysokému bodu kouře je ideální pro vaření při vysokých teplotách.
Skvěle poslouží na dochucení salátu, nebo z něj lze s pár dalšími ingrediencemi udělat domácí marinádu.
Balení oleje je v praktické, světlo nepropustné, plechovce, která jej chrání před slunečním zářením a zabraňuje oxidaci oleje.
- Obsah balení: 250 ml
- Složení: avokádový olej
- Rozměr balení: výška 16,5 cm x průměr 5 cm
- Energetická hodnota ve 100 g: 3404 kJ / 828 kcal
- Dátum spotřeby: je uveden na balení
Avokádový olej
- Balení obsahuje 250 ml oleje.
- Díky vysokému kouřovému bodu je vhodný na smažení a dušení.
- Stříbrná plechovka chrání olej před světlem, čímž prodlužuje jeho trvanlivost.
- Skvělý doplněk do domácích salátů, marinád nebo dresinků.
Nicolas Vahé
Výrobky od šéfkuchaře Nicolase Vahé poskytují neobvyklý zážitek, pokud jde o přísady, balení a kombinace chutí. Překvapivé kombinace chutí, ingrediencí v originálním designovém balení.
Nicolas Vahé založil svojí značku potravin v roku 2005 a jeho posláním je vyvíjet lahodné produkty kombinující ty nejkvalitnější suroviny, aby doplnili chutné a zdravé jídlo. Všechny výrobky pod značkou Nicolas Vahé jsou vyvíjeny interně v centrále v Dánsku a každý výrobek je vyroben v Evropě z těch nejlepších dostupných místních surovin.
inspirace na recepty
#chřestový salát
V jednoduchosti je síla a platí to i pro tento TEPLÝ SALÁT ZE ZELENÉHO CHŘESTU s pošírovaným vejcem. Sezóna lokálního chřestu je krátká, a aby si uchoval všechny své superschopnosti, měl by se spotřebovat do 24 až 36 hodin od sklizně na poli, která probíhá pouze ručně. Samotná úprava chřestu nezabere moc času a nejlepší způsob je připravit ho v páře. Zachová si tak většinu svých vitamínu a zůstane mu i jeho původní barva.
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.